Huszár Zita

Üdvözlöm a Kedves Látogatót!

Huszár Zita vagyok, a Huszár Ügyvédi Iroda tagja. Egyszemélyes Irodámat 2001. évben alapítottam, 12 év közigazgatási gyakorlatot követően.
Tevékenységünk sokrétű, első sorban magánszemélyek, családi cégek kiszolgálására specializálódtunk. Ügyfeleink egyedi kiszolgálása fontos célunk, a személyre szabott feladatellátás munkánk során tág teret kap. Munkánkban a bontóperi képviselet ellátása hangsúlyos, mely során fő törekvésünk a megegyezés, mely más területeken is filozófiánk alapja, de látunk el szűk körben a családjogon kívül is polgári ügyekben perképviseletet. A családjogi területen kívüli peres ügyvállalás jelentősen szűkült, az erőforrásokat a speciális terület kitölti, a családjogi terület adta feladatok sokasága személyes kapcsolatot, jelenlétet igényel. Szakmai kapcsolataink kiterjedtek, sosem tartunk attól, hogy bevalljuk, vannak területek, melyeket annak speciális jellege miatt más kollégák esetleg könyvelőirodák szakértelme szükséges, különösen igaz ez olyan házassági vagyonjogi kérdésekre, melyben a társterületekkel a konzultáció elengedhetetlen.
Munkánk során ügyfeleink egyedi igényeit figyelembe vesszük, nagy figyelmet szentelünk az ügyféltitkok megőrzésére, munkánkat a maximális figyelem, és tapintat mellett látjuk el.
Az évek során, első perctől fogva dolgozott az Irodában ügyvédjelölt, néhány éve már ezen a gyakorlaton változtattam és jelenleg szoros együttműködésben dolgozom dr. Nagy Eszter Kinga egyéni ügyvéddel, aki korábban az Iroda jelöltje volt. Az Iroda működését egy asszisztens is segíti.
Munkánkat a kezdetektől fogva Újpesten végezzük, ügyfélkapcsolataim, lakókörnyezetem is a kerülethez köt, az Iroda is Újpest központi részén, metróhoz, tömegközlekedéshez közel helyezkedik el.
Barátságos, igényes környezetben várjuk ügyfeleinket, időpont egyeztetést követően.

dr. Huszár Zita